2014. június 28., szombat

Meggy, mogyoró, pekándió csokival körbeölelve

Új csokoládék a Gere Pincészetből, gyere és kóstold meg.

A Raffinée sorozat újabb három taggal bővült. A kékszőlőmag őrleményt tartalmazó étcsokoládéval Piemonte-i mogyorót, pekándiót és lilofilizált meggyet vontak be. A meggy kakaóporral, a pekándió sós vaníliával, a mogyoró pedig fahéjjal alkot ellenállhatatlan falatokat.
Csomagolásuk az epres változathoz hasonló, a díjnyertes formációban.
A szőlőmag őrlemény magas rezveratrol tartalmával az egyik legjobb antioxidáns. Megvéd a szív- és érrendszeri betegségektől és gátolja a rákos sejtek szaporodását. A Gere kékszőlőmag- és héj őrleménnyel végzett in vitro (sejttenyészetben, laboratóriumi körülmények között) és humán kísérletek eredményeiről az alábbi cikkekben olvashatsz.
A Pécsi Tudományegyetem állásfoglalása a Gere szőlőmag- és héj őrleményről
Újabb kutatási eredmények a Gere kékszőlőmag- és héj mikroőrlemény hatásairól

A Gere csokikról egy korábbi bejegyzés a webshop blogjában és még egy, ha el akarsz mélyedni a szőlő gyógyhatásaiban.


ChocoMe Raffinée meggyes
A csokoládé és a meggy párosa már megszokott íz, de ebben a változatban mégis meglepetéssel ajándékoz meg minket. Megbízható klasszikus.
Kakaószárazanyag tartalma legalább 65 %.
Nettó tömege: 100 gramm

fotó: Banga Szilvia


ChocoMe Raffinée pekándiós
Ez a sós-édes összeállítás a legínyencebbeknek és a legmerészebbeknek kitalált formáció. A tahiti vanília és a tengeri só találkozása a csokoládéval. Cukor helyett maltittal édesítve készült.
Kakaószárazanyag tartalma legalább 53,9 %.
Nettó tömege: 120 gramm

forrás: www.zabblog.wordpress.com


ChocoMe Raffinée mogyorós
Az ízletes Piemonte-i mogyoróval már találkozhattál a Gere táblás csokoládékban, most a fahéj teszi teljessé az ízét. A pekándióshoz hasonlóan szintén maltittal édesítették a csokoládét, ami körbefonja a mogyorókat.
Kakaószárazanyag tartalma legalább 53,9 %.
Nettó tömege: 120 gramm

forrás: www.fiordilattegelato.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése