2014. január 29., szerda

Bemutatkozik a Campona Egészségbolt

Az első szerdai ajánló stílszerűen rólunk szól. 2013 októberében nyitott meg a Terra Herba bolt, Budapest XXII. kerületében, Budatétényben a Campona Bevásárló Központban, boltunkat a Tesco üzletsorán keresd. Nyitva tartásunk lefedi a hét hét napját reggel 9 órától este 8 óráig (a vasárnap kivételt, mert csak este 7 óráig tartunk nyitva). Ez idő alatt szeretettel várunk, akkor is betérhetsz hozzánk, ha csak tanácsokra van szükséged otthoni gyógyfű készleted összeállításához, táplálkozási szokásaid megváltoztatásához, vagy valamelyik étrend-kiegészítőről szeretnél többet megtudni.

Termékeink között nemcsak gyógyteák és gyógyhatású készítmények szerepelnek, hanem az egészséges táplálkozás palettáján megtalálható élelmiszerek és étrend-kiegészítők is. Emellett kínálatunkat kozmetikumok, és gyógyászati segédeszközök is színesítik. Házipatikád teagyűjteményét nálunk könnyen összeállíthatod, akár a szálas, akár a filteres teákat szereted.

A GERE borászat szőlőmagból készült termékeit, az ínycsiklandó csokoládékat, a szőlőmagolajat, valamint a kékszőlőmag és -héj mikroőrleményt is megtalálod polcainkon.

A hidegen sajtolt olajaink között a klasszikus napraforgó olaj mellett megtalálható például az izgalmas mákolaj, a karakteres szezám vagy a népszerű és egészséges tökmagolaj. Ha rajongsz a salátákért, feltétlenül próbáld ki őket.

Az üzletben általában Andi árusít, ő már több éve dolgozik a szakmában, számtalan gyógytea, tabletta és kapszula ismerője. Táplálkozási tanácsadónak tanult, így a reformélelmiszerek terén is tájékozott. Az andi@terraherba.hu e-mail címre is írhatsz neki. Facebook oldalunkon és a itt blogon pedig minden újdonságot nyomon követhetsz.

Reméljük hamarosan a vásárlóink között is üdvözölhetünk!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése