2014. január 28., kedd

Köszöntő - a blogról

Szeretettel köszöntük a Terra Herba blogon, amit azért hoztunk létre, hogy jobban megismerhesd a növények gyógyhatásait, a fűszerek gazdag illat- és ízvilágát, vagy éppen a reformkonyha rejtelmeit.

Miről olvashatsz a blogban?

Hétfő a herbafotók napja. Gyönyörű képeken mutatunk be egy-egy gyógy- vagy fűszernövényt. Melyeket nyugodtan letölthetsz, hogy elkészítsd saját herbaalbumodat, de ha megosztod a nyilvánossággal, akkor kérlek tüntesd fel a Terra Herba nevet, vagy a kép alatt található fotós nevét. Ez vonatkozik a blogon megjelenő összes írásra is. Köszönjük.

Kedd a házipatika napja. Itt receptekkel fogsz találkozni, melyeket sikeresen alkalmazunk vagy alkalmaztunk kisebb betegségeink leküzdésére. Ha van kedved megírhatod a fenti e-mail címek bármelyikére hasonló tapasztalataidat, hogy mások is megismerhessék egy-egy gyógyfű valódi hatását.

Szerdánként egy-egy gyógynövényes programot, könyvet, cikket, gyógyítót ajánlunk a figyelmedbe vagy érdekes híreket osztunk meg veled.

Csütörtök a herbaportré napja. Ha részletesebben érdekel egy-egy növény, akkor ez a te napod. A botanikai leírás mellett, igyekszünk bemutatni az adott növény gyógyhatásait, felhasználási lehetőségeit és elérhetőségét.

Pénteken gasztronómia, hogy a hétvégén kipróbálj egy-egy ínycsiklandó, gyógyító ételt. Ha van egy finom recepted, itt megoszthatod a blog lelkes olvasóival, a már említett e-mail címek valamelyikére elküldve.

Szombaton egy kis virtuális termékbemutatóra invitálunk. Egy-egy gyógyhatású készítményt szeretnénk bemutatni, amit, ha úgy tartja kedved rögtön meg is tudsz vásárolni üzleteinkben vagy ha épp elfogyott rövid időn belül beszerezzük neked.

Vasárnap hasznos ötleteket olvashatsz a gyógy-és fűszernövények otthoni termesztéséről, gondozásáról. Ha van kerted, teraszod, erkélyed vagy néhány virágcsereped a szobában, itt minden hasznos információt megtalálsz arról, hogyan varázsolj otthonodba egy illatos fűszerkertet.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése