2014. május 14., szerda

Törzsvásárló akarsz-e lenni?

Mai ajánló egy kicsit a házunk tájára kalauzol el benneteket. Ha még nem tudtok a májusi akciónkról és az üzletünk illetve a webshopunk törzsvásárlói rendszeréről, akkor ma mindezt megismerhetitek. 

Az allergiaszezon közepén összeállítottunk azokból a termékekből egy csoportot, amelyekkel sikeresen felveheted a harcot (már ha harcolni akarsz) a pollenallergiával szemben. Egy cikkben írtunk is róla korábban: Pollenallergia kezelése szelíden. A kapcsolódó termékeket pedig megtalálod a Campona Terra Herba boltjában (tudod a Tesco üzletsoron) vagy a webshopban: a májusi akciónk - pollenalleria menüben.

forrás: www.robinloznakphography.blogspot.com

A májusi akciónk keretében ha legalább 3 db-ot vásárolsz ezekből a termékekből, akkor megajándékozunk egy 15 %-os kedvezményt érő kuponnal, amit a következő vásárlásod alkalmával válthatsz be, június 30.-ig. 

Érdemes hozzánk többször is betérned, mert a shopban az 5. vásárlásodtól válhatsz törzsvásárlónkká, az üzletben pedig 10 pecsétet kell összegyűjtened. Törzsvásárlóink állandó 5 %-os kedvezményben részesülnek. Állandó akciókkal, ajándékokkal várunk. Kérdéseidre szívesen válaszolunk és ha valamit nem találsz meg a kínálatunkban, azt megpróbáljuk neked beszerezni. 

Szeretettel várunk! Nézz be hozzánk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése