2014. június 18., szerda

Dr. Kelen termékeink

A mai termékajánlóban a Dr. Kelen termékek Sunsave sorozatával ismerkedhettek meg, hogy örömteli legyen a napfürdőzés. 

Napkrémeink között SPF20, SPF30 és a gyerekeknek szánt SPF50+ faktorúakat találjátok meg. E-vitamin és panthenol tartalmúak, ezért ápolják, hidratálják is a bőrt, kamilla kivonatuk csökkenti a gyulladást. A gyömbérkivonat gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású. Bisabolol tartalma szintén nyugtatja a bőrt, ez az érzékeny bőrűeknek is ajánlott összetevő.




A SPF20 faktorszámú napkrémek szórófejes változatban is kaphatóak, natúr és szúnyogriasztós illattal. A szúnyog- és kullancsriasztós napkrémnek finom citronella és eukaliptusz illata van, amit a rovarok nem nagyon kedvelnek. Természetes növényi illóolajokat tartalmaz, gyermekek bőrére is használható. 



Napozás után szüksége van a bőrnek egy alapos hidratálásra, finom ápolásra, ezt a napozás utáni balzsammal adhatod meg neki és hogy tovább megőrizd bőröd szép nap barnította színét, ápolhatod a barnaságmegőrző testápolóval is. Mindkét balzsam rendszeresen használható, a napi testápolás részeként. Egyik összetevője az allantoin, ami nagymértékben hidratálja bőrödet, gyulladásgátló és bőrvédő hatása is van.


fotók: Banga Szilvia


Jó napfürdőzést!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése