2014. augusztus 2., szombat

Ananászos termékeink a jobb emésztésért

Ha problémáid vannak a fehérjék és a zsírok emésztésével, akkor válassz az ananászos rágótablettáink közül. Az ananászban található bromelain és a papájában található papain hozzájárulnak a zsírok és a fehérjék jobb megemésztéséhez, így megszüntetik az esetleges nyomás vagy fájdalomérzetet a gyomrodban, ha túl nehéz, zsíros ételeket fogyasztottál. 

forrás: gde-fon.com

Az ananász rágótablettákat beillesztheted a fogyókúrás étrendedbe is. A karcsúság eléréséhez és megtartásához, válogathatsz fogyókúrás termékeink közül. Mindkét ananászos rágótablettánk tartalmaz L-karnitint is, ami egy természetes aminosav származék. Az L-karnitin segíti a zsírok transzportját a mitokondriumokba, ahol közvetlenül energiává alakulnak, nem jutnak el a zsírraktárakig, párnákat képezve a testeden. Ha a fogyókúrás étrendedet sportolással egészíted ki, akkor ajánlott L-karnitint is fogyasztanod. Sportolás közben hatékonyan hozzájárul a zsírégetéshez. 

Kiszerelés: 40 db rágótabletta
Gyártó: Dr. Chen Patika.
Összetétel: ananász kivonat, L-karnitin, aszkorbinsav, szorbittal van édesítve + adalékanyagok.
Adagolás: naponta 2 x 1 tabletta, étkezések után elfogyasztva.

fotó: Banga Szilvia

Kiszerelés: 60 db rágótabletta.
Gyártó: Interherb Vital.
Összetétel: ananász gyümölcspor, L-karnitin, papája kivonat, bromelain, króm, banán aroma, hogy ízletesebb legyen és xilitol édesítőszerként + adalékanyagok.
Adagolás: napi 2 x 1 tabletta az étkezések után elfogyasztva, a déli az esti órákban. 

fotó: Banga Szilvia

Nem fogyaszthatod ezeket az étrend-kiegészítőket, ha kisbabát vársz vagy szoptatsz. Ha máj-és veseelégtelenségben szenvedsz akkor is kerüld a használatukat. A készítmények enzimtartalma csökkentheti egyes gyógyszerek hatását. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése