2014. március 22., szombat

Dr. Steinberger zöldbúzafűlé koktél

A mai termékajánlóban bemutatott italban a zöldbúzafűlé friss édeskés íze társul a zöld teával és az almával. A koktél Spirulina zöld algával gazdagított és agávé sűrítménnyel édesített.

Zöldbúzafű: a búzát 15-20 cm-es állapotában vágják le, még a kalászosodás előtt és frissen préselt levét palackba zárják. Gyógyhatásai: növeli a vitalitásunkat, energiaszintünket. Tisztítja a szervezetünket, a tavaszi lékúrák fontos szereplője. Rengeteg enzim, vitamin, ásványi anyag és klorofill van benne., mindezek könnyen emészthető és felszívódó formában. Az emésztési problémákban szenvedők is fogyaszthatják a zöldbúzafűből készült termékeket.

Spirulina mikroalga: a Spirulina fajok a zöldmoszatok közé tartozó, vízinövények. Sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, többek között B12-vitamint. Vegetáriánusoknak kiváló B12 forrás. Fehérjéik könnyen emészthetőek, jól hasznosulnak a szervezetünkben.

Összességében ez a koktél az immunrendszer támogatója és javítja az anyagcserét. Lékúrákhoz és méregtelenítéshez kiváló.

A zöldbúzafű koktél összetétel: zöldbúzafűlé 45%, zöldtea, víz, almalé, agávé sűrítmény, citromlé, Spirulina mikroalga, pektin
Származási hely: Németország
Gyártó: Dr. Steinberger
Nettó térfogat: 750 ml

Csak biogazdálkodásból származó összetevőket tartalmaz.


fotó: Banga Szilvia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése