2014. április 12., szombat

Papaya koncentrátum az emésztéshez

A Specchiasol Papaya koncentrátuma, fermentált papaya-t (Carica papaya) tartalmazó étrend-kiegészítő. A gyümölcsből és a magból kivont anyagokat tartalmazza. Noni gyümölcs (Morinda citrifolia) hozzáadásával készült. A normális gyomor és bélműködés visszahozásához ajánljuk. A papaya-ban és a noniban található enzimek, a papain, a chymopapain, a lizozim és a lipáz segítenek helyrehozni a felborult emésztési rendet. A papain és a chymopapain a fehérjék bontásában vesznek részt, a lizozimnak antibiotikus hatása van, a lipáz pedig a zsírokat bontja. 

Mire jó a papaya koncentrátum?
A gyomor és a belek gyulladásos betegségeire, felfúvódás ellen. Székrekedés vagy hasmenés kezelése folyamán is bevethető. Antibakteriális, gyulladáscsökkentő, élősködőellenes hatása van. Támogatja a bélflórát, erősíti a gyomrot. Természetes savlekötő, IBS, reflux, gyomorégés, gyomorfekély és Crohn-betegség kiegészítő terápiájára is javasolt. Növeli a tápanyagok felszívódását és elősegíti a jó közérzetet. 

Mennyit kell belőle fogyasztani?
15-30 ml-t naponta.

Összetétele:
Papaya gyümölcs fermentum, gyümölcscukor, noni gyümölcslé, kálium-szorbát, szodium-benzoát, ananászlé, papaya gyümölcspép, természetes ananász aroma, citromsav.
Nettó térfogata 500 ml.

fotó: Banga Szilvia

Megvásárolható a Campona Egészségboltban és webshopban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése