2014. április 9., szerda

www.camponaegeszsegbolt.hu

Múlt hét pénteken megnyitottunk a weben is. Ha még nem jártál nálunk, látogass meg minket a www.camponaegeszsegbolt.hu oldalon. 

Egy kis ízelítő a menüből

cseppek, tinktúrák, szirupok
élő szárítmányok
gere csokoládék
szappanok
illóolajok
filteres teák
szálas teák
csíráztatható magvak
lisztek
olajok

Többféleképpen kereshetsz a termékeink között, legegyszerűbben a klasszikus gyors keresőből, de kereshetsz gyártók szerint, ha egy-egy márka megszállottja vagy, kereshetsz betegségek szerint, ha konkrétan valamire szeretnél gyógyírt, de ha az érdekel, hogy egy-egy növényből vagy hatóanyagból hányféle termék készül, akkor eszerint is kereshetsz. A hasznos ismeretek menüben találsz néhány cikket, egy kis olvasnivaló, ha ez a blog nem elég. Ebben a részben még csak egy pár írás van, de igyekszünk folyamatosan bővíteni.

A legjobb hír, hogy törzsvásárlónk is lehetsz, ez a link rögtön oda visz, és elolvashatod a feltételeket: törzsvásárló szeretnék lenni. Emellett minden hónapban új akciókkal várunk, és feliratkozhatsz hírlevelünkre is, ezt még áprilisban érdemes megtenned, mert egy egyszeri vásárlásra jogosító 10 %-os kuponnal ajándékozunk meg, amit május 31.-ig vásárolhatsz le a webshopban. 

Jó böngészést és jó vásárlást!

fotó: Banga Szilvia



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése